Головна Новини Суспільство події Олена Зеленська розповіла про корисну звичку, до якої її привчив чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська розповіла про корисну звичку, до якої її привчив чоловік

Олена Зеленська зізналася, що сильно погладшала після перших пологів

10 лютого 2022, 14:57
Поділіться публікацією:

Перша леді України Олена Зеленська зізналася, що їй пощастило з чоловіком, бо в сім'ї вдається гармонійно доповнювати один одного. Так, Олена Зеленська розповіла, що вона намагається привчити чоловіка до здорового харчування, а він її вже привчив до спорту. У комплексі перше з другим дає гарне самопочуття, заряд енергії і не дає з'явитися надмірній вазі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "УНІАН".

Олена Зеленська розповіла про корисну звичку, до якої її привчив чоловік

Олена Зеленська. Фото: прес-служба Офісу президента

Олена Зеленська зізналася, що не завжди мала таку постать, як зараз і після народження першої дитини пристойно додала у вазі. Тому довелося терміново вживати певних заходів, щоб позбутися зайвих кілограмів.

За словами Першої леді країни, довелося кардинально переглядати свій раціон, тому що багато в чому те, як ми виглядаємо безпосередньо, залежить від того, чим ми харчуємося.

Олена Зеленська радить усім батькам звернути увагу на таку річ, як формування харчових звичок. Якщо з самого дитинства у людини сформуються правильні переваги до їжі, то надалі у нього не виникатимуть супутні захворювання і буде менше ризик мати зайву вагу.

Крім правильного харчування, Олена Зеленська наголошує на тому, що потрібно ще багато рухатися.

Зеленська зізналася, що до фізкультури її привчив чоловік, хоч спочатку вона й чинила опір, знаходила відмовки, але потім все ж таки пішла на його умовляння і ось уже 10 років, як Олена Зеленська намагається Володимира Зеленського правильно годувати, а він постійно нагадує про важливість занять спортом.

Читайте також на порталі "Коментарі – Зеленська " романтично привітала чоловіка з 44-річчям.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини