Головна Новини Суспільство події Олексій Суханов пояснив, чи звільнений він від військової служби
commentss НОВИНИ Всі новини

Олексій Суханов пояснив, чи звільнений він від військової служби

Ведучий розповів, що регулярно донатить на потреби української армії

5 вересня 2024, 19:02
Поділіться публікацією:

Український ведучий Олексій Суханов, колишній російський журналіст, який змінив громадянство після 2014 року, відверто розповів про свою бронь від мобілізації та свій внесок у захист країни.

Олексій Суханов пояснив, чи звільнений він від військової служби

Чи має відомий ведучий бронь від мобілізаці

В інтерв'ю для проєкту "Ранок у великому місті", Олексій Суханов розповів, що отримав бронь від свого роботодавця, телеканалу "1+1 Україна". Це дозволяє йому зосередитися на веденні популярної програми "Говорить вся країна", яка є платформою для обговорення актуальних тем та важливих суспільних питань. Ведучий зазначив, що його внесок у захист країни полягає в інформаційній підтримці та розвитку національної ідентичності через медіа.

"У мене зараз бронювання, я оновив всі дані на вимогу закону. Зараз у мене є бронювання від каналу. Я працюю там, де я маю працювати, де я більш ефективний. Я схиляюся перед тими, хто боронить Україну. Я не афішую це, я взагалі не схильний про це говорити, але я допомагаю своїми грошима адресно", – поділився Суханов.

З 2014 року, коли Суханов вирішив залишити Росію та переїхати до України, він не лише змінив своє громадянство, але й активно включився в соціальне життя своєї нової батьківщини. Вивчення української мови стало для нього не лише необхідністю, але й способом показати свою прихильність та повагу до країни, яку він обрав.

"У 2014 році я обрав Україну як країну свого життя. І мені це болить. Я не хочу втратити її, тому що я вже розчарувався у 2014 році й втратив ту територію, де я народився. Я не хочу, щоб Україна – могутня і гідна жити й бути сучасною, розвинутою і прогресивною – залишилася в цьому болоті, совку. Я не хочу цього", – додав Олексій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини