Головна Новини Суспільство події Олег Волошин підкреслив, що влада має рятувати українців від зими, як Віктор Медведчук у 2014 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Олег Волошин підкреслив, що влада має рятувати українців від зими, як Віктор Медведчук у 2014 році

Депутат упевнений, що Віктора Медведчука зараз судять за допомогу українцям

27 жовтня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:
















Замість вирішення глобальних проблем у країні влада займається тим, чим їй зручно: ілюзорним поверненням Криму, розпалюванням міжнаціональної ненависті, політичним переслідуванням голови Політради партії ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ Віктора Медведчука. Але все це не допоможе дати тепло та електрику до будинків українців. Про це заявив народний депутат від ОПЗЖ Олег Волошин, пишуть у прес-службі партії.

Олег Волошин підкреслив, що влада має рятувати українців від зими, як Віктор Медведчук у 2014 році

Олег Волошин, народний депутат, фото прес-служби ОПЗЖ

"Якщо владі подобається займатися Кримом, який все одно не повернеться до України, – займайся. А я вважаю, що зараз інші питання важливіші за Крим. І так у всьому: за чужий рахунок якісь пропагандистські кампанії, якась нісенітниця. У народу, навіть у тих, хто не любить Медведчука, ну об'єктивно, від того, що його намагаються ув'язнити, тепло в батареях з'явиться? Чи ненависть до Росії допомагає у розетках електрику створювати?" – зазначив Волошин.

Парламентарій підкреслив: по суті Віктора Медведчука зараз судять за те, що у 2014–2015 роках він зробив саме те, що мала б зараз зробити для українців нинішня влада.

"За те, що Медведчук у 2014–2015 роках за дорученням Порошенка не допустив, щоб українці залишилися без тепла у таку страшну зиму тоді, йому орден треба дати, а не у в'язницю саджати. Подивимося, як вони цієї зими поповзуть до ОРДЛО просити вугілля. Або ми просто сидітимемо замерзати патріотично. Мене мій патріотизм нагрівати батареї не навчив, може хтось уміє, я не знаю", – сказав народний депутат.

Також Олег Волошин зазначив, що заявлена боротьба з олігархами є такою ж ілюзією, як і решта дій влади.

"Яка боротьба з олігархами? За яким принципом? Коломойський, Ахметов, Пінчук – це олігархи. А Павлюк, який митницю контролює, у них у фракції сидить, чи Веревський, який командує групою депутатів, які ухвалюють разом із більшістю рішення, і при цьому мультимільйонер – вони і є олігархи", – констатував політик.

Насамкінець він додав, що так звана боротьба з олігархами тільки провокує в суспільстві ненависть до успішних, багатих людей, а насправді позбавлятися треба тих, хто, користуючись своїми грошима, викривляє державну політику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ТАто

27 жовтня 2021, 16:53

Волошин - рыговский засранец. Неудивительно птому, что он греет медведа..


Новини