Головна Новини Суспільство події Олег Токар назвав банкіра Ігоря Мазепу шахраєм
commentss НОВИНИ Всі новини

Олег Токар назвав банкіра Ігоря Мазепу шахраєм

Конфлікт виник через Майнецьке газове родовище

13 травня 2023, 12:00
Поділіться публікацією:

Бізнесмен Олег Токар в інтерв'ю виданню "Букви" назвав інвестиційного банкіра Ігоря Мазепу, у якого нещодавно правоохоронці провели обшуки – шахраєм. 

Олег Токар назвав банкіра Ігоря Мазепу шахраєм

Олег Токар звинуватив Ігоря Мазепу в шахрайстві

"Я стверджую, що Мазепа разом зі спільниками не збирався виконувати договір, який підписав з нами. Він не збирався розраховуватися. Він не збирався розробляти родовище. Він шахрай, який брехав, щоб купити та швидко перепродати. Швидко продати не вдалося, розробляти він не планував і вирішивши просто обдурити нас на гроші. Це злочин, вчинений групою осіб за попереднім змовою. Це не перший подібний досвід Мазепи", — так Токар в інтерв'ю коментує скандал довкола Майницького Родовища. 

Як раніше повідомляв Ігор Мазепа, Інвестгрупа Concorde Capital спільно з партнерами наприкінці січня 2021 року придбала ліцензію на видобуток газу на ділянці площею 79 кв. км у Львівській області, запаси газу С1 (розвідані, вивчені з детальністю, достатньою для отримання вихідних даних для складання технологічної схеми розробки родовища) становлять – 748 млн. куб. м, С2 (попередньо оцінені: форма та розміри покладу, умови залягання, товщина та колекторські властивості пластів, склад та властивості нафти, газу та конденсату визначені загалом за результатами геологічних та геофізичних досліджень) – 12,1 млрд куб. м.

Однак, сьогодні сторона Ігоря Мазепи виправдовує не бажання розплачуватися тим, що запаси газу не підтвердилися: "Зразу було проведено оплату основного платежу (1,8 млн дол). У процесі розробки родовища було з'ясовано, що очікуваних запасів газу немає".

Опонент Мазепи Олег Токар так відреагував на це твердження: "Ось саме через таке тлумачення я називаю Мазепу шахраєм і гадаю, що він має нести кримінальну відповідальність за свої дії. Це нахабна брехня, яка доводити, що з першої хвилини наших взаємин він не збирався розраховуватися з нами. Він повинен був до конкретної дати пробурити свердловину, і якщо вона виходила на показники тієї, яку ми пробурили до продажу, оплачувати другу частину. У разі, якщо з якихось причин він не бурив другу свердловину до чітко домовленої дати, він у будь-якому випадку був зобов'язаний сплатити другу частину. Тож, Мазепа навіть не приступав до буріння свердловини і не планував цього робити! Він взагалі не збирався розраховуватися. Скажу більше, він одразу почав вести переговори про перепродаж компанії. Припускаю, що це могло бути частиною його шахрайської схеми".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 травня 2023, 11:10

Ось майбутнє за яке ми вмираємо, шахраї обшахраюють шахраїв. Далі купують розкішні автівки, женуть їх до попівні. Там поп сектанату з кадилом кружляє біля неї ніби напівголі дівчата на еротичній мийці. Дякуємо товаришам юдомуністам за наше щасливе майбутнє!


Новини