Головна Новини Суспільство події Олег Сенцов втретє став батьком (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Олег Сенцов втретє став батьком (Фото)

Це третя дитина колишнього в'язня Кремля Олега Сенцова

5 лютого 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Нещодавно поповнилася сім'я громадського активіста, українського режисера і колишнього в'язня Кремля Олега Сенцова. У нього народилася донечка. Про це щасливий батько написав на своїй Facebook-сторінці.

Олег Сенцов втретє став батьком (Фото)

В Олега Сенцова народилася дитина. Фото: static.lsm.lv

Це третя дитина Олега Сенцова. Активіст має доньку Аліну, як народилася у 2002 році та сина Влада, 2004 року народження.

Свою новонароджену доньку Олег вже встиг назвати Еммою.

Раді появі дівчинки і підписники Сенцова. Вони вже встигли привітати щасливого батька.

Донька Емма.

Опубліковано Oleg Sentsov Четвер, 4 лютого 2021 р.

Нагадаємо, що Олег Сенцов в травні 2014-го року був затриманий російськими силовиками в Сімферополі. Влада Кремля звинуватила чоловіка у тероризмі та засудила до 20 років позбавлення волі. Проте українець повернувся на Батьківщину в вересні 2019 року під час обміну полоненими.

Раніше український активіст Олег Сенцов порівнював президента Володимира Зеленського з російським лідером Володимиром Путіним. Про думку Сенцова читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що раніше було оголошено про завершення зйомок нового фільму Олега Сенцова "Носоріг". Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно. Стрічка "Носоріг" розповість про життя колишнього бандита. Особливу увагу приділено українському побуту 90-х років. Локації для фільму знайшли у Львові та Кривому Розі. "Носоріг" — досить очікувана робота Сенцова, адже зйомки планували почати ще у 2013 році. Проте зупинити роботу над фільмом довелося через арешт Олега Сенцова з політичних мотивів в Росії. В чому полягатиме унікальність кінострічки, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини