Головна Новини Суспільство події Окупанти залякують жителів ОРДЛО - яким чином (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти залякують жителів ОРДЛО - яким чином (Фото)

Російські бойовики поширюють методички, які показують, як потрібно поводитися під час артобстрілу

21 квітня 2021, 08:38
Поділіться публікацією:

На окупованих східних територіях російські бойовики поширюють серед мирного населення дивні листівки, на яких показано, як потрібно поводитися під час артобстрілу. Дану інформацію повідомило видання "Depo.Донбас". Також новина поширюється терористичними пабліками.

Окупанти залякують жителів ОРДЛО - яким чином (Фото)

Ситуація на Донбасі: бойовики залякують місцевих жителів. Фото: riapo.ru

У листівках чітко написано інструкцію, як повинні поводитися громадяни у випадку обстрілів. В методичці пояснюється як поводити себе, якщо обстріл почався на вулиці та в приміщенні. Також наголошується на тому, що громадянам потрібно заздалегідь підготувати документи, аптечку, воду, засоби особистої гігієни.

Видання "Depo.Донбас" передає, що таким чином серед жителів Донецької області намагаються посіяти паніку та поширити чутки про наступ Збройних сил України.

Окупанти залякують жителів ОРДЛО - яким чином (Фото) - фото 2

Це вже не перший випадок, коли бойовики намагаються посіяти паніку серед населення окупованих територій. Раніше мешканці Донецька помічали, що в місті активізуються підготовчі оборонні дії нібито української армії. В доказ громадяни наводили фото оборонних локацій.

Проте голова української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук заявив, що Україна не готує наступальної операції в районі ООС і ніколи першою не розпочне воєнних дій. Політик припускає, що це справа російських бойовиків, які хочуть виставити Україну агресором та провокатором. Детальніше про ситуацію читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що президент Володимир Зеленський записав актуальне відеозвернення до українців, в якому зажадав від Росії відвести свої війська від кордонів нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини