Головна Новини Суспільство події Окупанти в Маріуполі терміново прибирають вулиці та готуються до масових заходів
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти в Маріуполі терміново прибирають вулиці та готуються до масових заходів

В Маріуполі окупанти готують "парад" на 9 травня

4 травня 2022, 11:51
Поділіться публікацією:

В блокадному місті планується провести "урочистості" з нагоди 9 травня. Тому зруйноване місто швидкими темпами прибирають, його відвідали пропагандисти та окупаційна влада "ДНР". Про це повідомляють в Головному управлінні розвідки при Міністерстві оборони України.

Окупанти в Маріуполі терміново прибирають вулиці та готуються до масових заходів

Фото Телеграм Маріупольська міськрада

Крім того, розвідка має інформацію, що до міста приїхав перший заступник глави адміністрації президента рф Сергій Кирієнко. Цього чиновника Путін призначив відповідальним за окуповані території Донецької та Луганської областей.

Відомо, що Кирієнко роздає накази щодо майбутнього проведення "параду" до 9 травня та керує підготовкою масових заходів. За даними розвідки, в окупованому Донецьку відмовилися від святкування 9 травня та "військового параду". На території ОРДЛО до масових заходів не готуються, адже "свято" має пройти саме в Маріуполі. Такі плани має політичне керівництво рф.

Окупанти отримали завдання терміново прибирати центральні вулиці блокадного Маріуполя від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів. До міста приїжджав керівник окупаційної влади Донецька Денис Пушилін та пропагандист Володимир Соловйов. Російські журналісти знімали з ними сюжети в місті для того, щоб створити "картинку радісної зустрічі" місцевими окупантів.

Як повідомляв портал, в росії є дві бази чорномоського флоту — в Новоросійську та Севастополі. Українським військам, щоб позбавити ворожий флот логістики та засобів постачання треба знищити хоча б базу в окупованому Криму. Адже там заправляються озброєнням російські підводні човни, їм завантажують "Калібри" у надводному стані. Під час такого завантаження можна було б завдати їм удару.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини