Окупанти бояться йти у наступ на Харківщині – готові навіть на розстріл від своїх

Служба безпеки України перехопила розмову окупанта під Ізюмом Харківської області

Російські військові, які зараз стоять під Ізюмом Харківської області та яких російське командування відправляє на передову, щоб іти у наступ, масово відмовляються від боїв із ЗСУ. Про це стало відомо із перехоплення СБУ телефонної розмови окупанта. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на аудіозапис СБУ.

З розмови окупанта стає ясно, що на російських військових не діють навіть ультимативні накази із загрозою розстрілу російським командуванням, якщо бійці відмовляться виконувати наказ та йти в атаку, штурмуючи позиції ЗСУ.

Окупант скаржиться, що їх кинули на передок і змушують з автоматами йти під артилерійські удари. У результаті він та інші військові відмовилися брати до рук зброю. Але російське командування відмовилося приймати таку позицію, вимагаючи або йти під кулі, або ж сидіти, чекаючи на розстріл.

Російський військовий скаржиться, що його не відпускають назад додому до Росії, але він все одно не бажає бути "м'ясом" і йти в атаку на ЗСУ.

З кожним днем Кремлю все складніше шукати живу силу для доукомплектування військових підрозділів, адже окупанти розуміють, чим це може загрожувати і відмовляються їхати воювати в Україну. Так, портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії ціла рота солдатів відмовилася вирушати на війну в Україну. Бійці висловилися проти того, щоби їхати в Україну, написали всі відмови, включаючи командування.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у розпорядженні СБУ з'явився перехоплення розмови окупанта, яка розповіла, що росіяни роблять уночі з трупами своїх солдатів в Україні.