Головна Новини Суспільство події Окупант розповів дружині, як Путін дав добро вбивати в Україні цивільних
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупант розповів дружині, як Путін дав добро вбивати в Україні цивільних

Командування заспокоює військо ворога тим, що за "тиждень, максимум дві" війна закінчиться

23 березня 2022, 09:40 comments1367
Поділіться публікацією:

Російський військовий розповів дружині, як убиває українських дітей та жінок. За його словами, керівництво Росії дало добро на те, щоб ліквідувати всіх, хто чинить опір. Як передає портал "Коментарі", про свої "подвиги" в Україні окупант розповів під час телефонної розмови, яку вдалося перехопити українським спецслужбам.

Окупант розповів дружині, як Путін дав добро вбивати в Україні цивільних

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Путін же наказ дав, сказав: все пох*р, каже, на мирне населення. Взагалі, хто чинить опір типу, нах*р, без розмов", — заявив військовий.

Крім того, окупант похвалився, що Путін видасть указ, щоб той, хто вбиває українців і діє максимально жорстко в Україні, мав можливість за спеціальною процедурою вступити до будь-якого навчального закладу. Мабуть, окупант має намір після війни в Україні вступати до вищого навчального закладу, коли радіє спрощеній процедурі для вступу до будь-якого навчального закладу.

За словами окупанти, російські військові грабують та вбивають в Україні, відкрито займаються мародерством. Він особисто пограбував один із будинків і тепер має пристойну суму коштів, щоб після приїзду додому в Росію розрахуватися за всіма боргами.

Окупант також розповів, що військовим обіцяє командування – плани за тиждень чи два – окупувати всю Україну. Крім того, командування озвучило наказ – спалити усі шеврони військових, щоб потім неможливо було ідентифікувати тіла.

Читайте також на порталі "Коментарі" — швидкої військової операції в Україні не вдалося і за 3 дні взяти контроль над усією Україною явно не вийшло. Радник голови МВС Антон Геращенко розповів, що Путін озвучив нові терміни перемоги на війні в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини