Головна Новини Суспільство події Оксана Марченко випустила фінальну серію "Паломниці" й оголосила про новий сезон
commentss НОВИНИ Всі новини

Оксана Марченко випустила фінальну серію "Паломниці" й оголосила про новий сезон

За словами телеведучої, проект матиме продовження

28 травня 2021, 14:39
Поділіться публікацією:








Оксана Марченко випустила фінальну серію свого авторського проекту "Паломниця". У цьому епізоді телеведуча вирушила у пішу подорож малим Афоном — святиням Закарпаття. На своїй сторінці в Instagram мандрівниця зазначила, що цей фільм – не кінець, а лише завершення першого сезону.

Оксана Марченко випустила фінальну серію "Паломниці" й оголосила про новий сезон

Оксана Марченко - фото з відкритих джерел

"Є дещо, що ви повинні дізнатися про цей проект. По-перше, і це головне — його створює Господь. Він веде нас усіх своєю рукою. По-друге, паломництво — це навіть крутіше, ніж політ до інших планет, тут чудес і загадок більше. По-третє, що більше я щось дізнаюся у своїх поїздках, то більше я розумію, що не знаю зовсім нічого. По-четверте, в цьому паломництві ви також берете участь, як і я. Ми з вами подорожуємо по монастирях і святих місцях, але ще ми здійснюємо паломництво у найбільшу святиню — в душі людей, у яких живе Бог. А по-п'яте, я вже пакую валізи і читаю нові книги, щоб вирушити у 2-й сезон "Паломниці". І хто знає, може, ви будете поруч зі мною ставити свічку, причащатися або молитися у вашому місті чи селі..." — написала Оксана Марченко в Instagram.

Фінальне паломництво було досить складним, адже його шлях пролягав через густі карпатські ліси, де абсолютно не знаєш, який сюрприз підготувала дика природа на наступному кроці. Допомагав телеведучій пройти весь маршрут експерт із виживання в екстремальних умовах Володимир Вукста, більш відомий як Голтіс. Він поділився своїм секретом, що допомагає йому подолати навіть найскладніші випробування в його подорожах.  


Всі охочі можуть поділитися своєю історією, як віра в Бога допомогла пережити життєві труднощі, на сайті palomnitsa.com.ua.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини