Головна Новини Суспільство події Одного з лідерів "антивакцинаторів" України випустили з психлікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Одного з лідерів "антивакцинаторів" України випустили з психлікарні

Прокуратура чекає офіційного висновку лікарів

30 грудня 2021, 11:41
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що один з лідерів руху "антивакцинаторів" в Україні Остап Стахів був виписаний з психіатричної лікарні. Про це він сам повідомив у своєму Facebook, передають "Коментарі". Активіст принагідно провів кілька прямих ефірів у соцмережах.

Одного з лідерів "антивакцинаторів" України випустили з психлікарні

Остап Стахів. Фото з відкритих джерел

"Я їду до дому! Друзі, дякую Вам усім за підтримку! Дякуючи Вам ми продовжуємо наш шлях на захисті прав і свобод! Ми разом з Вами пройшли через репресії, переслідування, обшуки, добити, ІТТ, СІЗО і каральну психіатрію", — написав Остап Стахів.

Нагадаємо, Служба безпеки України звинувачує Стахіва у насильницьких спробах повалення конституційного ладу/захоплення державної влади. За інформацією правоохоронців, Стахів агітуючи проти вакцинації від коронавірусу та організовуючи масові мітинги, діє у співпраці з російськими кураторами, аби дестабілізувати ситуацію в країні. Стахів займається організацією протести і збирає гроші для своїх акцій, іменуючи себе керівником організації "Права людини".

18 листопада суд вирішив затримати Стахіва, проте призначив заставу у 998 800 гривень. Його соратники зібрали необхідну суму і він вийшов на волю. Після цього Галицький районний суд зажадав, аби підозрюваний пройшов психіатричну експертизу і пробув у профільному медзакладі 30 днів. Нині прокуратура очікує офіційного рішення медиків закладу про стан його психічного здоров’я.

До слова, Остап Стахів, перебуваючи у психіатричному медзакладі, не припиняв своєї "антивакцинаторської" полеміки, регулярно публікуючи пости та звернення до своїх читачів.

Читайте також: Держзрада та підтримка тероризму: у чому саме звинувачують Петра Порошенка



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини