Головна Новини Суспільство події Одна область України на порозі "червоної" зони
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна область України на порозі "червоної" зони

У Сумській області дуже високий коефіцієнт виявлення випадків інфікування коронавірусів

13 жовтня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

У Сумській області дуже великий коефіцієнт виявлення нових кейсів захворювання на коронавірус. Отже, саме цей регіон ближче всіх в Україні до потрапляння в "червону" карантинну зону. Як інформує видання "Коментарі", такі дані представили в Київській школі економіки, пише "УНІАН".

Одна область України на порозі "червоної" зони

Захисна маска. Фото: УНІАН

Керівник Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки (KSE) Юрій Ганіченко під час онлайн-брифінгу розповів, що в Україні продовжує стрімко збільшуватися кількість тих, хто хворіє коронавірусом. Сумська область попереду всіх в антирейтингу за кількістю нових захворювань. Отже, область повинна в найближчий час бути переведена в "червону зону".

Юрій Ганіченко прогнозує, що з наступного тижня в Україні почнуть з'являтися перші "червоні зони" і Сумська область, на жаль, тут не самотня. До Сумщини вже найближчим часом можуть приєднатися Донецька, Житомирська та Харківська області. Поки ж коефіцієнт по виявленню випадків інфікування більше всіх в Сумській області. У цьому регіоні ситуація критична. Динаміка зростання госпіталізації в цій області вище 50%.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в уряді дали роз'яснення, чи планують спускати згори рекомендації на місці про зупинку громадського транспорту, якщо регіон буде переведений в "червону" карантинну зону. Головний санітарний лікар України Ігор Кузин підкреслив, питання зупинки або функціонування громадського транспорту буде розглядати місцева комісія ТЕБ та НС. Ігор Кузин підкреслив, що влада буде брати за основу досвід інших країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини