Головна Новини Суспільство події Один із керівників ХАМАС прибув до Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Один із керівників ХАМАС прибув до Москви

Російські пропагандисти, нібито посилаючись на дипломатичні джерела, підтвердили, що Муса Абу Марзук прибув до РФ

26 жовтня 2023, 17:00
Поділіться публікацією:

Високопосадовець ХАМАС Мусса Абу Марзук перебуває з візитом у Москві. Як передає портал "Коментарі", з посиланням на дипломатичні джерела про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новости".

Один із керівників ХАМАС прибув до Москви

Муса Абу Марзук

Варто зазначити, що Абу Марзук обіймає важливу посаду у теоретичному угрупуванні ХАМАС. Він є заступником голови Політбюро ХАМАСу.

Раніше російський президент Володимир Путін у негативному ключі висловився про плани Ізраїлю провести наземну військову операцію у секторі Газа. Цей крок Ізраїлю матиме "серйозні наслідки". Тому, головне "зупинити кровопролиття", заявив диктатор, який сам понад півтора роки керує запеклим вторгненням російської армії в Україну.

Ще раніше глава Кремля заявив, що Росія виступає за виконання рішень ООН та створення палестинської держави. Також вже традиційно Путін звинуватив Вашингтон у тому, що нібито саме через його позицію і спалахнув "арабо-ізраїльський конфлікт".

Читайте також на порталі "Коментарі" — загострення на Близькому Сході, викликане атакою ХАМАС на Ізраїль у суботу, 7 жовтня, і жорсткими діями ізраїльської армії (ЦАХАЛ) проти сектора Газа, дедалі більше затягує у вир ескалації інші країни. У Сирії атакують американські бази. Самі США, хоч на офіційному рівні, цей заперечується, нібито вплинули на те, що ЦАХАЛ відклав наземну операцію в Газі. Американські та європейські лідери та дипломати здійснюють поїздки на Близький Схід, намагаючись не дати локальному конфлікту перерости в регіональний, а то й глобальний. Слідом за лідерами США, Німеччини, Італії до Ізраїлю прибув французький президент Макрон. Які проглядаються найімовірніші сценарії подальшого розвитку подій? Як це відбивається і може позначитися на сприйнятті світом російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини