Головна Новини Суспільство події Очільниця Держспоживслужби написала заяву на звільнення: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільниця Держспоживслужби написала заяву на звільнення: відома причина

Таке рішення Магалецька прийняла через стан свого здоров'я

1 лютого 2022, 21:55
Поділіться публікацією:

Керівниця, що очолює Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів  Владислава Магалецька проінформувала про те, що  написала заяву  про звільнення  зі своєї керівної  посади  за власним бажанням. Причина – незадовільний  стан здоров'я. Про це посадовиця повідомила в соціальних мережах.

Очільниця Держспоживслужби написала заяву на звільнення: відома причина

Владислава Магалецька (фото з відкритих джерел)

 За її словами,  керівна діяльність  в державній службі вимагає від неї  бути постійно включеною в робочий процес за режимом 24/7/365 і повну самовіддачу.  Виконувати свої обов’язки голови  за таким режимом вона найближчим  часом  просто фізично не зможе. Вона  вважає, що це  неправильно — оформити тривалий лікарняний  листок і залишити велику організаційну  структуру  в стані невідомості  фактично без управління та  власного керівника. 

Магалецька резюмувала, що витратила чимало власних зусиль, особистого часу та старань, щоб пришвидшити реформи  в структурі Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту національних споживачів. Щоб перетворити  цю організацію  на сучасну, європейську та ефективну. Тому реформи мають тривати, а результати, яких вдалось досягти, будуть надійним фундаментом для подальших позитивних змін. Проєкти, які вже запущені і діють, мають зреалізуватись до кінця.

 Очільниця служби висловила слова щирої подяки всім, з ким вона ефективно співпрацювала.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення за власним бажанням. Звільнення міністра будуть розглянули на засіданні профільного комітету.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини