Головна Новини Суспільство події Обіцянка Зеленського підняти зарплату вчителям до 4 тис дол скасовується - Кабмін переніс підвищення на 2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Обіцянка Зеленського підняти зарплату вчителям до 4 тис дол скасовується - Кабмін переніс підвищення на 2022

Кабмін знову звинувачує попередній уряд

24 листопада 2020, 15:57
Поділіться публікацією:

Уряд України в черговий раз переніс до 2022 року істотне підвищення мінімальної заробітної плати освітяни. Про це повідомляє відповідне відомство.

Обіцянка Зеленського підняти зарплату вчителям до 4 тис дол скасовується - Кабмін переніс підвищення на 2022

У публікації йдеться про те, що під час сьогоднішнього позачергового засідання Кабміну можновладці прийняли рішення щодо тимчасового зупинення до 31 грудня 2021 року дії постанови "Про оплату праці педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів та установ освіти та науки".

Так, відомо, що даний нормативний акт встановлював мінімальну ставку викладацького складу шкіл в розмірі трьох мінімальних прожиткових мінімумів з 1 січня 2021 року. Розмір МПМ встановлюється щорічно головним фінансовим законом країни.

Обіцянка Зеленського підняти зарплату вчителям до 4 тис дол скасовується - Кабмін переніс підвищення на 2022 - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як пишуть казахстанські ЗМІ, українська делегація під головуванням Міністра інфраструктури країни Владислава Криклія і посла України в Казахстані Петра Врублевського серйозно зганьбилася. Причина — українських чиновників спіймали на обмані. Річ у тому, що одна з вимог приймаючої сторони під час переговорів міністрів двох країн в столиці Казахстану було обов'язкове надання довідки про відсутність в організмі українських чиновників коронавірусної інфекції. Під час підготовки до заходу служба протоколу прем'єр-міністра Казахстану Аскара Маміна якимось чином виявила, що представлені українською стороною медичні документи є підробленими, після чого зустріч на вищому урядовому рівні було скасовано.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини