Головна Новини Суспільство події Новий рік - хто вже зустрів 2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рік - хто вже зустрів 2021

Новий рік крокує по планеті

31 грудня 2020, 19:25
Поділіться публікацією:

Через п'ять годин на Україні настане новий, 2021 рік. Але ми не перша країна, яка вступить в нове десятиліття. Перед нами є ряд країн, які вже це зробили. Найпершими там виявилися громадяни країни Кірибаті в західній частині Тихого океану. Там +2021 прийшов, коли в Києві був полудень.

Новий рік - хто вже зустрів 2021

Наступний на черзі острів Чатем, Нова Зеландія.

Потім 2021 прокрокує на Камчатку та Анатирь. У 14.30- 15.00 за українським часом він настане в Австралії. О 17.00 — в Країні Вранішнього сонця та обох Кореях і направляється в азійських країни, через 2 години огорне Індонезію, Індію і Непал.

За три години до нашого Нового року його зустрінуть Грузія, Вірменія і Пакистан.

У той час як на Кіріпаті вже опівдні, Новий рік разом з нами зустрічають Фінляндія, Румунія, Ізраїль, Туреччина і Румунія.

Через годину після України 2021 прийде в Західну і Центральну Європу і частину Африки. Через чотири години він виявиться в Бразилії, а потім Канаді і США.

Найостаннішими зустрінуть 2021 рік мешканці держави Самоа.

Нижче — кадри з Владивостока. Він уже у 2021 році.


Раніше "Коментарі" писали про те, що українські зірки естради виконали всесвітньо відому колядку. Народні артисти України об'єдналися, щоб привітати жителів нашої держави з прийдешніми новорічними та різдвяними святами.

Крім того, портал опублікував новорічні привітання всіх президентів України. Вже 29 років ми продовжуємо слухати наших президентів, які коротко та урочисто звітують досягнення минулого року. І навіть не помічаємо, що тою чи іншою мірою слова глав держави схожі між собою, як ніби писалися під копірку з невеликими лише змінами.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини