Головна Новини Суспільство події Нові плюшки для вакцинованих від МОЗ: які переваги отримають українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові плюшки для вакцинованих від МОЗ: які переваги отримають українці

Акція зі знижками на проїзд обмежена у часі

23 вересня 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

Нова ініціатива для заохочення вакцинації в Україні належить компанії з перевезень Uklon. Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства охорони здоров'я.

Нові плюшки для вакцинованих від МОЗ: які переваги отримають українці

Вакциновані зможуть скористатися акцією до кінця жовтня, фото з відкритих джерел

Вакциновані українці, що отримають одну або дві дози, зможуть проїхати в таксі Uklon зі знижкою. У компанії пропонують перші три поїздки тим, хто отримав сертифікат про вакцинацію від COVID-19, за пів ціни.

Наразі таксі Uklon можна замовити у 27 містах держави. Аби отримати знижку, громадяни мають завантажити спеціальний додаток Uklon і пройти реєстрацію. Потім треба сканувати з плакатів у QR-коди, які розміщені в пунктах вакцинації. Наступний крок — це авторизація за допомогою коду через чат-бот у Telegram.

Коли ви будете замовляти поїздку, промокод зі знижкою завантажиться автоматично й ви сплатите лише 50% від вартості поїздки перші три рази. Втім, акція обмежена в часі й буде діяти лише до 31 жовтня 2021 року.

За словами Сергія Смуся, співзасновника і COO компанії Uklon, їхня компанія не вперше допомагає медикам та пацієнтам. Під час локдауну таксі розвозили насамперед медиків на роботу та онкохворих до лікарень.

Санітарний лікар Ігор Кузін подякував компанії за акцію та наголосив на важливості вакцинації для збереження здоров'я та життя.

Як повідомляв портал "Коментарі", реанімації лікарень "забиті" хворими. За словами головного інфекціоніста Закарпаття, медичні заклади краю швидко поповнюються новими пацієнтами. Так, обласний профільний заклад має завантаженість 55%. Центр легеневих хвороб в обласному центрі – 22%. Інфікованих привозять у тяжкому стані, є смертність серед мешканців похилого віку. Кожен день кілька пацієнтів помирають. Для Закарпаття це високий показник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини