Головна Новини Суспільство події Нові можливості в Дії: що незабаром з’явиться у додатку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові можливості в Дії: що незабаром з’явиться у додатку

Шість нових послуг незабаром з'являться в застосунку Дія: від мультишерингу до сервісів для бізнесу

сьогодні, 14:07
Поділіться публікацією:

Команда "Дії" не збавляє обертів: після успішного запуску можливості укладення шлюбу онлайн і введення Національного кешбеку для споживачів, розробники анонсували впровадження ряду інноваційних послуг. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Нові можливості в Дії: що незабаром з’явиться у додатку

У Дії невдовзі з'явиться 6 нових послуг — Федоров

Що нового буде в додатку?

  1. Перевірка дозволу на зброю: інформація про наявність дозволів на зброю тепер буде доступна у вашому телефоні. Крім того, можна буде замовити витяг із реєстру.

  2. еАкциз: новий сервіс, який дозволить перевіряти легальність алкоголю та тютюну. Вся інформація про продукцію буде зберігатися в електронній системі, що зробить її перевірку зручною та швидкою.

  3. Мультишеринг: тепер можна буде надсилати кілька документів одночасно всього в кілька кліків.

  4. Послуги для бізнесу в рамках е-Підприємець: це оновлення спростить процеси отримання ліцензій, зокрема, ліцензій для протипожежних робіт.

  5. Повідомлення про проблеми зі зв’язком: під час знеструмлень або інших проблем зі зв’язком користувачі зможуть повідомляти про це через додаток. Це допоможе регуляторам оперативніше вирішувати такі ситуації.

  6. Дія.Підпис для юридичних осіб: новий підпис для бізнесу, який спростить роботу з документами та прискорить процеси в компаніях.

Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації, зазначив, що частина послуг буде запущена найближчим часом, а інші ще потребують вирішення бюрократичних питань. Він пообіцяв повідомляти про всі новини через свої соцмережі.

“Частину запустимо вже дуже скоро, щодо решти ще вирішуємо бюрократичні питання. У будь-якому разі про всі запуски повідомлятиму на своїх сторінках у соцмережах”, — зазначив Федоров



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини