Головна Новини Суспільство події Нове засідання РНБО: яких сенсацій очікувати сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове засідання РНБО: яких сенсацій очікувати сьогодні

Сьогоднішнє засідання РНБО буде вже п'ятим за останні півтора місяця

19 березня 2021, 13:49
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 19 березня, відбудеться чергове засідання Ради національної безпеки і оборони України. Починаючи з лютого, в суспільстві їх назвали "справжнім інтригуючим санкційним серіалом". Чого чекати від сьогоднішньої "серії"? Розібратися з цим питанням порталу "Коментарі" допомогли експерти.

Нове засідання РНБО: яких сенсацій очікувати сьогодні

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

"Логічно було б розібратися з тими, хто "злив" спецоперацію із затримання "вагнерівців""

Політтехнолог, фахівець з антикризових кампаній Денис Богуш зазначає, що йде певна хвиля американських меседжів — "Путін вбивця", нові санкції проти Росії тощо. І в цьому ракурсі варто було б приймати відповідні рішення РНБО.

"Америка починає жорстку розмову з РФ. Потрібно зловити хвилю. Нам це тим більше вигідно, що ми переживаємо російську агресію. Ось Зеленський і РНБО, яке перетворилося в механізм втілення в життя рішень глави держави без Ради і судів, повинен зробити якісь ходи. Продовжувати наступ на зрадників, на "п'яту колону". Логічно було б розібратися з тими, хто "злив" спецоперацію із затримання "вагнерівців". Не ухилятися, як робить Офіс президента, а провести ретельний "розбір польотів". І покарати винних ", — зазначає Денис Богуш.

Він вважає, що логічним було б і щільніше взятися за олігарха Ігоря Коломойського.

"Проти нього в США відкриті справи, а наші мовчать, як в танку. Раз вирішили розбиратися з олігархами (принаймні, так стверджує Зеленський) — більш ніж логічно розібратися і з Коломойським, благо є за що", — підкреслює Денис Богуш.

"Очікувати великих сенсацій навряд чи варто"

Політконсультант Анна Лачихіна нагадує, що сьогоднішнє засідання РНБО буде вже п'ятим за останні півтора місяця.

"Ці засідання стали щотижневими. І, ймовірно, в найближчій перспективі ця традиція буде продовжуватися. Хоча порядок денний на сьогодні не опублікований, очікувати великих сенсацій навряд чи варто, — зазначає Анна Лачихіна. — Є припущення, що сьогоднішнє засідання буде присвячено критичній епідеміологічній ситуації в країні ".

Але крім цього, на думку експерта, можуть обговорюватися рішення щодо особистостей та організацій, які мають стосунок до цілеспрямованого встановлення політичної та економічної залежності України від Росії. Що в результаті призвело до руйнування територіальної цілісності нашої країни.

Нагадаємо, що за підсумками минулого засідання, СБУ отримала завдання зайнятися тими, хто у 2010-му підписав і ратифікував "Харківські угоди", які продовжили перебування Чорноморського флоту РФ в українському Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини