Рубрики
МЕНЮ
Людмила Слободенюк
В Україні на фінішну пряму вийшла реформа харчування в українських школах. З 10 січня школярі у своїх тарілках побачили нові страви. Меню складав популярний в країні кулінар Євген Клопотенко. У його концепції була закладена філософія здорового харчування з тих продуктів, які можуть собі дозволити закупити школи — це менше хліба, солі, цукру, але більше овочів, фруктів, м'яса. Однак у соцмережах батьки обурені тими стравами, що подають їхнім дітям цього тижня — не усі школярі хочуть їсти ці страви. На скандал вже відреагував Клопотенко, опублікувавши свою позицію у соцмережах, передає портал "Коментарі".
Євген Клопотенко. Фото з його особистого сайту
Скандал розпочався з Facebook. У групі "Батьки SOS" користувачі почали публікувати світлини тих страв, які подають у школах з 10 січня. Бітьки почали скаржитись, що страви не смачні, не естетичні та у різних школах мають різний вигляд.
На скарги відреагував автор меню для шкіл Євген Клопотенко. Він зазначив, що невдовзі проведе навчання для працівників їдалень, тому що дійсно не всі кухарі вміють готувати те, що він пропонує.
Новини