Рубрики
МЕНЮ
Лиля Воробьева
Найвищий законодавчий орган нашої держави - парламент, після літніх відпусток 7 вересня вже знову приступив до роботи. Зараз тут є певні обмеження для працівників ЗМІ, які стосуються обідів у парламентській їдальні. Сюди вони заходитимуть за спеціальними картками і кількість обмежена – до 12 осіб за один захід.
Меню їдальні Верховної Ради (фото: Таня Поляковська, УНІАН)
Наскільки кардинально оновилось меню столової парламенту і скільки коштують наїдки, салати та десерти інформує УНІАН.
Найбільше вартують для обранців рибні закуски. Так, філе сьомги – 174 гривні, Тартар з сьомгою та авокадо – 241 гривня.
Щоб посмакувати борщиком, потрібно заплатити 51 гривню, окрошка дорожча -59 гривень. Другі страви теж доступні обранцям. Вони вартують від 40 гривень і до 220. Гарнір на вибір — картопляне пюре, гречка, відварений рис.
Щодо салатів, то "Царський" з сьомгою і вартує по-царськи, так само і "Капрезе" з моцарелою. А загалом: від 30 до 90 гривень.Улюблені українцями, деруни тут цінять в 93 гривні, млинці з яблуками та медом – 55 гривень. Ще можна спробувати філе судака в томаті з овочами за 97 гривень, рибні котлети за 43 гривні.
М'ясні страви теж на вибір: свинні котлети вартують 60 гривень, биточки діжонські – 73 гривні, парові курячі котлети – 39 гривень. Відварені курячі стегна всього 51 гривня, котлета по-київськи теж є в меню — 58 гривень.
Є тут і десерти до кави: желе коштує 33 гривні, десерт "Білосніжка і сім гномів" – 63 гривні, шматочок чізкейку коштує 39 гривень.
Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у їдальні Верховної Ради оновили меню і підняли ціни.
Новини