Головна Новини Суспільство події Номінації на "Золотий глобус 2022": сюрпризи та розчарування
commentss НОВИНИ Всі новини

Номінації на "Золотий глобус 2022": сюрпризи та розчарування

Ймовірними номінантами вважалися Селена Гомес, Джаред Лето, Меріл Стріп

14 грудня 2021, 12:50
Поділіться публікацією:

Незважаючи на постійні суперечки Голлівудської асоціації іноземної преси, організація оголосила номінантів на премію "Золотий глобус" у 2022 році. Про це повідомляє Fox News.

Номінації на "Золотий глобус 2022": сюрпризи та розчарування

Зірка серіалу "Тільки вбивства в будівлі" Селена Гомес не отримала номінацію на "Золотий глобус" - Fox News

У списку номінантів були такі серіали, як "Спадкоємство" та "Тед Лассо", і такі фільми, як "Вестсайдська історія", "Белфаст" і "Сила собаки", як і очікувалося, були номіновані.

Серед тих, хто помітно відсутній у списку номінантів, була зірка "Будинку Гуччі" Джаред Лето, який зіграв у драмі Паоло Гуччі. Фронтмен "30 Seconds to Mars" отримав купу критики за свою гру, але в кінцевому підсумку лише його колега Леді Гага отримала похвалу, а це означає, що Адам Драйвер, Аль Пачіно, Джеремі Айронс і Сальма Хайєк також були вилучені з дошки.

Зірка "Respect" Дженніфер Хадсон вважалася сильним претендентом на нагороду за роль Арети Франклін в байопику, але в кінцевому підсумку отримала номінацію лише за те, що вона написала пісню " Here I Am (Singing My Way Home) " з Керол Кінг.

Селену Гомес також не відзначили за головну роль у фільмі "Тільки вбивства у будівлі", тоді як її колеги по головній ролі Стів Мартін і Мартін Шорт були номіновані.

Так само, зірка "WandaVision" Кетрін Хан не змогла забезпечити собі місце в списку, незважаючи на захоплені відгуки та нескінченні фанфари.

Голлівудські ікони Меріл Стріп ("Не дивіться вгору") і Ріта Морено ("Вестсайдська історія") також вважалися ймовірними номінантами цього року, але не потрапили до списку.

Крім того, деякі були шоковані, побачивши, що Дженніфер Кулідж отримала свою першу в історії номінацію за роль у серіалі HBO "Білий лотос", що фактично принесло їй єдину перемогу цього року.

Як повідомляли раніше "Коментарі", 28 лютого ознаменувалося для США однією із найбільш очікуваних "зіркових" подій 2021 року — визначення переможців однієї з найвідоміших кінопремій "Золотий глобус 2021".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини