Головна Новини Суспільство події Ніякої зради: представник ТКГ по Донецьку прокоментував "План спільних кроків" Кравчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніякої зради: представник ТКГ по Донецьку прокоментував "План спільних кроків" Кравчука

Також Гармаш розповів деталі свого плану щодо врегулювання конфлікту на Донбасі

5 листопада 2020, 16:22
Поділіться публікацією:

"Не містить "зради"- саме так відгукнувся про" План спільних кроків "Леоніда Кравчука, який той запропонував днем раніше, Сергій Гармаш, представник Донецька в Тристоронній контактній групі по Донбасу.

Ніякої зради: представник ТКГ по Донецьку прокоментував "План спільних кроків" Кравчука

Джерело: zn.ua

Крім того, Гармаш звернув увагу, що План містить так звані "червоні лінії" для України — забезпечення повної безпеки на ОРДЛО, а потім проведення виборів під контролем міжнародних спостерігачів.

Також представник Донецька в ТКГ поділився деталями свого плану з врегулювання конфлікту на Донбасі. За версією Гармаша, після завершення військових дій на сході України, тут необхідно буде створити міжнародну тимчасову адміністрацію, до складу якої будуть входити представники держав — учасниць Будапештського меморандуму.

Крім того, Гармаш заявив, що Росія поки не має планів щодо вирішення політичної кризи на Донбасі. За його словами, єдиний план Росії — розхитати внутрішньополітичну ситуацію в Україні.

"Якби вони реально хотіли розв'язати проблему — план обговорили б в дипломатичному форматі", — резюмував Гармаш.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Леонід Кравчук в інтерв'ю виданню Atlantic Council розповів, для чого Путіну Україна. Як зазначив політик, президент Росії планує зробити свою країну такою потужною, щоб контролювати та задавати ритм світового порядку. Для Путіна на першому місці — політичні амбіції, а потім все інше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини