Головна Новини Суспільство події Нинішні дії силовиків носять політичний характер і є тиском на Віктора Медведчука - Колтунович
commentss НОВИНИ Всі новини

Нинішні дії силовиків носять політичний характер і є тиском на Віктора Медведчука - Колтунович

Олександр Колтунович також зазначив, що ОПЗЖ буде відстоювати інтереси своїх виборців, незважаючи на тиск з боку влади

12 травня 2021, 09:58
Поділіться публікацією:








Дії силовиків, які ми бачимо сьогодні щодо опозиції, носять політичний характер і є безпосереднім тиском, перш за все на голову політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народного депутата Віктора Медведчука. Про це заявив народний депутат від цієї політичної сили Олександр Колтунович в ефірі телеканалу "Перший Незалежний".

Нинішні дії силовиків носять політичний характер і є тиском на Віктора Медведчука - Колтунович

Олександр Колтунович - фото: ОПЗЖ

"Щодо результатів зараз протокол буде зафіксований. Нічого взагалі не було знайдено. Але я хочу звернути увагу, що з грудня місяця це вже третій або четвертий обшук. Безумовно, тут нічого немає і не може бути. Все, чим займаються опозиційні політики, є публічним . Більш того, ми це пов'язуємо з політичною діяльністю, перш за все Віктора Медведчука. ми жорстко критикуємо владу, їх соціальну, економічну, тарифну політику. І знаєте, помітили тенденцію: тільки влада підвищує тарифи на газ для населення, відразу до нас приходить СБУ, тому що ми виступаємо з жорсткою критикою ... Вибачте, якщо така у нас буде політика влади, політика Зеленського, політика правоохоронних органів, то ми так далеко з вами зайдемо", — зазначив політик.

При цьому Колтунович заявив, що дії силовиків стосувалися виключно фігури Віктора Медведчука:

"Тиск здійснюється безпосередньо на нього, і слідчі дії проводили в приміщеннях, які насамперед стосуються його".

Крім того, Колтунович додав, що "Опозиційна платформа — За життя", незважаючи на тиск, все одно буде відстоювати цінності і інтереси своїх виборців, програму партії, ті ідеали, з якими вони йшли на вибори.

"Ну і найголовніше — це країна наша, ми будемо і далі боротися і за землю, і за тарифи, і за все інше, для того щоб громадяни України жили гідно", — резюмував він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини