Головна Новини Суспільство події Ніхто на нас не нападає: влада Румунії здивувала реакцією на падіння уламків дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніхто на нас не нападає: влада Румунії здивувала реакцією на падіння уламків дронів

Прем'єр Румунії Марчел Чолаку закликав не турбуватися через уламки дронів

13 вересня 2023, 16:18 comments1177
Поділіться публікацією:

Глава уряду Румунії Марчел Чолаку заявив, що навіть якщо на території Румунії і знайдені уламки дронів, то це не причина для занепокоєння, адже його країні нічого не загрожує. Як передає портал "Коментарі", прем'єр-міністр відреагував на знайдені на території країни уламки дронів, пише "Digi 24".

Ніхто на нас не нападає: влада Румунії здивувала реакцією на падіння уламків дронів

Прем'єр Румунії Марчел Чолаку. Фото з відкритих джерел

Чолаку запевнив, що ситуація знаходиться під контролем і що для держави нормальне вживання певних заходів.

"Ніхто на нас не нападає, люди. Давайте заспокоїмо населення, ми всі божеволіємо... Ніхто на нас не нападає", — висловився глава уряду.

Румунський прем'єр зазначив, що на території країни впали уламки дрону, який збила українська армія, і в них не було вибухівки.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що в районі румунських сіл Нуфарул та Вікторія поблизу кордону з Україною знайдено фрагменти, які, ймовірно, є частиною безпілотника. Територія, де знайшли уламки, розташована за 14 кілометрів від кордону, більш ніж за 20 кілометрів від порту Ізмаїл.

Читайте також на порталі "Коментарі" — битва дронів між Україною та Росією набирає обертів. У ніч на 10 вересня українська ППО знищила 26 дронів типу Shahed із 33. У ніч на 6 вересня силами протиповітряної оборони було знищено 23 із 33 повітряних цілей, причому росіяни атакували ракетами повітряного та наземного базування, а також дронами-камікадзе. У свою чергу, дрони постійно атакують російську територію. Причому досить ефективно, судячи з даних британської розвідки, яка розповіла про проблеми, з якими стикається РФ через удари безпілотниками. Експерти розповіли виданню "Коментарі" про історію, перспективи та погрози для України у битвах за допомогою безпілотників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.digi24.ro/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 вересня 2023, 15:34

Їм не треба провокувати, щоб потім користуватись чужим розкрадаючи його. Вони дбають про свою країну і населення, не використовуючи його як витратний матеріал. Розумово-розвинуті будують державу, а ні "Скотний двір" Оруела.


Новини