Головна Новини Суспільство події Незвична форма айсберга викликала бурю емоцій в мережі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвична форма айсберга викликала бурю емоцій в мережі (ФОТО)

Айсберг у формі фалоса викликав емоційну реакцію у соціальних мережах. Проте унікальний об'єкт проіснував зовсім недовго.

3 травня 2023, 11:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кожного року айсберги, що відколюються від льодовика в Гренландії приваблюють сотні туристів, вчених та фотографів. Цього року один з них викликав неабиякий резонанс завдяки своїй незвичній фалічній формі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання NY Post.

Незвична форма айсберга викликала бурю емоцій в мережі (ФОТО)

Айсберг у формі фалоса. Фото: Кен Прітті

Наприкінці квітня айсберг розміром понад 9 метрів дрейфував біля східного узбережжя Ньюфаундленду, поблизу міста Гарбор-Грейс. Канадський фотограф Кен Прітті зробив його знімок за допомогою дрона. Як він сам зізнався, під час спостереження саме цей фрагмент льодовика спочатку не виглядав дивним.

"Тільки коли я підлетів туди з дроном, виявилося — і це було абсолютно нереально, — що гора виглядає як... ви самі знаєте як...", — сказав Претті, маючи на увазі фалічну форму, яку вода, вітер і температура вирізали з айсберга.

Фотографії айсберга потрапили в мережу та викликали бурю емоцій, а одна жінка назвала його "Дікі Берґ". Деякі користувачі скептично поставились до фото та вказували, що це не природні процеси надали йому форму, а просто фото оброблені з використанням програми Photoshop.

Незвична форма айсберга викликала бурю емоцій в мережі (ФОТО) - фото 2
Незвична форма айсберга викликала бурю емоцій в мережі (ФОТО) - фото 3

Однак наживо айсбергом насолоджуватись могли недовго, адже наступного дня після того, як було зроблене фото, верхівка айсберга обламалась.

"Сьогодні всі переживають через дорожнечу життя. Але якщо цей айсберг міг хоч на мить викликати посмішку на обличчях людей, це того варте", — сказав фотограф Кен Прітті.

Айсберги є магнітом для туристів з Ньюфаундленду, які приїжджають сюди навесні, щоб спостерігати, як величезні шматки льоду відколюються від шельфового льодовика Гренландії та дрейфують через Атлантичний океан. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про айсберг розміром з два Києва, який відколовся від льодовика.

Також "Коментарі" писали, що професійна боксерка зізналась про шалені гроші, які заробила на OnlyFans.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини