Головна Новини Суспільство події Незабутній аромат зустрічі: новинка від McDonald's - парфуми з ароматом картоплі фрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Незабутній аромат зустрічі: новинка від McDonald's - парфуми з ароматом картоплі фрі

Загалом представлено три "смаки"

7 березня 2024, 16:21
Поділіться публікацією:

McDonald's в Японії зробить сміливий крок. Компанія випустила лінійку парфумів з несподіваними нотами – ароматом картоплі фрі. Відома на весь світ мережа швидкого харчування оголосила про нововведення у своєму офіційному акаунті в X (раніше відомому як Twitter), здивувавши не тільки шанувальників фастфуду, але й парфумерних ентузіастів.

Незабутній аромат зустрічі: новинка від McDonald's - парфуми з ароматом картоплі фрі

McDonald's випустив парфуми з ароматом картоплі фрі

Нова колекція включає в себе три "смаки": класичний картопля фрі, картопля з японською приправою умебосі, водорослями та сіллю, а також картоплю з ніжними нотками часнику, чорного перцю та майонезу. За словами представників компанії, ці парфуми рекомендують носити на побачення, щоб "гарантовано зробити вечір незабутнім".

"Ми створили духи, які пахнуть картоплею фрі. Візьміть їх на побачення, і ви гарантовано залишите незабутнє враження", — зазначається в офіційному повідомленні. Парфуми стануть доступними для придбання 8 березня, даруючи можливість всім бажаючим додати в свої романтичні вечори нотки оригінальності та інтриги.

Цей крок McDonald's не є першою спробою компанії здивувати ринок нестандартним мерчендайзингом. Чотири роки тому, в США, бренд вже випускав свічки, ароматизовані під інгредієнти чизбургера, пропонуючи споживачам зануритись в атмосферу McDonald's не тільки через смак, а й через запах.

Спроба поєднати парфумерну індустрію з фастфудом може здатися дивакуватою, однак це свідчить про інноваційний підхід McDonald's до маркетингу та бажання виходити за рамки традиційного сприйняття бренду. За словами експертів, такий нетрадиційний метод може не тільки привернути увагу до компанії, але й відкрити нові горизонти в парфумерній галузі, де експерименти з ароматами вже не є рідкістю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини