Головна Новини Суспільство події Нетаньяху звернувся до Росії за допомогою: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Нетаньяху звернувся до Росії за допомогою: про що йдеться

Уряд Ізраїлю хоче, щоб Путін допоміг зі звільненням ізраїльських заручників

2 вересня 2024, 10:17 comments1785
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху звернувся до Росії за допомогою, щоб РФ сприяла укладенню угоди про звільнення заручників із Гази. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Нетаньяху звернувся до Росії за допомогою: про що йдеться

Путін та Нетаньяху. Фото: з відкритих джерел

"Ізраїль звернувся до Росії за допомогою у досягненні прогресу у укладенні угоди про звільнення заручників із Гази, заявила канцелярія прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху, у той час як зусилля США, Катару та Єгипту, спрямовані на забезпечення перемир'я з Хамасом, просуваються повільними темпами", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що Нетаньягу повернувся в неділю вранці з Москви, де він обговорював питання заручників.

Уряд російського диктатора Володимира Путіна контактує з Хамасом щодо долі заручників, які мають російське громадянство.

Читайте також на порталі "Коментарі" — можливо остання можливість для миру: у США зробили заяву про ситуацію на Близькому Сході.

Також видання "Коментарі" повідомляло – останні тижні у ЗМІ активно обговорювалося, що невдовзі на Близькому Сході може очікуватись новий виток загострення. Зв'язувалося це насамперед із можливою відповіддю Ірану Ізраїлю на вбивство лідера палестинського ХАМАСу Ісмаїла Ганії. Однак, як виявилося, відповіді Ірану досі не було. Більше того, в МЗС Ірану заявили, що країна відповість Ізраїлю на вбивство в "відповідний час" і "належним чином". Такий натяк, що цього найближчим часом може статися. А вчора ще з'явилася заява офісу прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху про те, що Ізраїльська делегація візьме участь у переговорах з ХАМАС щодо припинення вогню та звільнення заручників у секторі Газа. Чи це може свідчити, що очікувана загроза великої війни на Близькому Сході відступила? Що вплинуло на те, що сторони зайняли помірнішу позицію? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини