Головна Новини Суспільство події Неполітичний тренд: голова Рівненської ОДА Віталій Коваль розповів про екологічні проблеми в регіоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Неполітичний тренд: голова Рівненської ОДА Віталій Коваль розповів про екологічні проблеми в регіоні

Політик заявив, що Рівненську області потрібно зволожувати

7 жовтня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

Очільник Рівненщини Віталій Коваль в інтерв'ю виданню "Коментарі" висловив свою думку про екологічну ситуацію в регіоні. За словами посадовця дуже важливо дотримуватися моделі сталого розвитку, тобто, жити сьогодні, а не за рахунок майбутніх поколінь. 

Неполітичний тренд: голова Рівненської ОДА Віталій Коваль розповів  про екологічні проблеми в регіоні

Віталій Коваль (фото з відкритих джерел)

Під час розмови експерт Андрій Карауш заявив, що за 30-50 років, найціннішим і найдорожчим продуктом буде питна вода. В Україні зараз є якийсь шанс зробити в цій галузі кроки — це питання національної безпеки. Люди п'ють жахливу воду. Він назвав комплекс проблем, який включає в себе обробку полів, агрохімікати, це санітарні зони для водозаборів, це мінімальна очистка знезараження води. Я хочу сказати, що в цьому аспекті воду треба винести, як національне багатство. 

Віталій Коваль повідомив, що  в регіоні почали вивчати питання води. 
"Під час приїзду президента України ми зробили інформаційну панель, як раз з питання води. Рівненську область треба теж зволожувати, тому що нижні шари зволожені, а верхні пересушені, "- розповів він.

 Глова Рівненської ОДА заявив, що суспільство має розуміти, що наше відношення сьогодні формує наше майбутнє. 

"Мав гріх, пару років назад викинув гумку через вікно автомобіля і проїхав кілометрів 5 і почув, що позаду донька плаче. Мовчить і плаче. Я її питаю, чого вона плаче, а вона каже "Тато, ти викинув гумку, а якийсь птах може її з’їсти й вмре. Ти вбив птаха". Я після того, гумку в руки не беру. Це важливі моменти такі",- розповів він. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що губернатор Рівненської області Віталій Коваль розповів про те, як утримати студентів в країні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини