Головна Новини Суспільство події "Не заради іміджу або геройства": Кравчук заявив про готовність відправитися на переговори на Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не заради іміджу або геройства": Кравчук заявив про готовність відправитися на переговори на Донбас

Кравчук наголосив, що готовий поїхати на окуповані території "не заради якогось іміджу або геройства", а для переговорів

11 вересня 2020, 19:43
Поділіться публікацією:

Голова української сторони в Тристоронній контактній групі в Мінську Леонід Кравчук заявив, що готовий при необхідності відправитися на переговори на окуповані території Донбасу. Про це Кравчук розповів в інтерв'ю Радіо НВ.

"Не заради іміджу або геройства": Кравчук заявив про готовність відправитися на переговори на Донбас

Фото: volyn.com.ua

Також він додав, що проінформував російську сторону про готовність поїхати в селище Шуми Донецької області, де напередодні була зірвана інспекція позицій ВСУ. Але, додав Кравчук, за умови, що разом з ним буде знаходитися очільник делегації РФ на переговорах Борис Гризлов.

Водночас представник російської сторони в ТКГ, заступник голови Адміністрації президента Росії Дмитро Козак, в черговий раз підкреслив, що "їх це не стосується", адже російських військ на Донбасі немає.

"Я сказав, що це позиція Росії і я не можу її змінити, але якщо виникне така потреба, я ще раз наголошую — не заради якогось іміджу або геройства, я точно готовий поїхати на переговори на окуповані території. Демонструвати героїзм я не збираюсь", — додав на завершення Кравчук.

Раныше "Коментарі" повідомляли про те, що Кравчук розповів, коли пройде нова інспекція Шумів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини