Головна Новини Суспільство події Не все так однозначно: у ГУР натякнули, що смерть Пригожина ще не підтверджена
commentss НОВИНИ Всі новини

Не все так однозначно: у ГУР натякнули, що смерть Пригожина ще не підтверджена

У ГУР не можуть підтвердити загибель Пригожина в авіакатастрофі

6 вересня 2023, 14:52 comments5015
Поділіться публікацією:

Українська розвідка може підтвердити смерть командира ПВК "Вагнера" Дмитра Уткіна в авіакатастрофі 23 серпня. Що ж до підтвердження загибелі ватажка та засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, то для цього потрібно трохи більше часу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Укрінформ" зробив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Не все так однозначно: у ГУР натякнули, що смерть Пригожина ще не підтверджена

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

"Зараз на 100% ми можемо говорити про підтверджену загибель Уткіна та ще деяких пасажирів. За Пригожиним, скажімо так, поки що не всі питання закриті. Щодо організаторів, давайте подумаємо, кому це ще може бути вигідно? Я думаю, що тут, в принципі все досить очевидно", — зазначив Юсов.

Він додав, що для підтвердження смерті Євгена Пригожина "треба ще деякий час почекати". Зокрема, відповідаючи на запитання, чи може ватажок "Вагнера" теоретично дати себе знати, він зазначив, що потрібні перевірені дані, які це зможуть підтвердити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — пройшло вже достатньо часу після знищення над Тверською областю (РФ) літака з керівником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним та його соратником Дмитром Уткіним. Згідно з однією з версій – таким чином Путін, Шойгу та Герасимов помстилися Пригожину за своє приниження під час заколоту найманців 24 червня. Не виключено, що загибель Пригожина — інсценування. Основною версією катастрофи, схоже, стає вибуховий пристрій, можливо, розташований у шасі. Які висновки з того, що сталося, можна зробити на даний момент – і якими можуть бути наслідки для Росії, України, Білорусі, Африки, де так чи інакше наслідили вагнерівці? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Пригожин та крах путінського режиму – що далі відбуватиметься у РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини