Головна Новини Суспільство події "Не виправдали очікувань" у війні: командирів РФ піддають репресіям
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не виправдали очікувань" у війні: командирів РФ піддають репресіям

Українська розвідка повідомила, що російських командирів репресують, тому що вони фактично провалили завдання на війні

16 квітня 2022, 16:45
Поділіться публікацією:

Україна мужньо продовжує боротися з окупантами, не даючи їм досягти поставлених завдань та цілей на наших територіях. І за "невиправдані очікування" в Росії вже почали репресувати командирів. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook українська розвідка.

"Не виправдали очікувань" у війні: командирів РФ піддають репресіям

(фото з відкритих джерел)

Відомо, що до окупованої Горлівки (Донецька область) було відправлено комісію з Російської Федерації, завдання якої полягало в тому, щоб з'ясувати причини некомплекту 3-ї окремої мотострілецької бригади окупаційних військ. Згідно з документами командирів, ця бригада на початок повномасштабного вторгнення була укомплектована солдатами на 100%. Але після початку військових дій з'ясувалося, що наявність російських військовослужбовців там становить близько 55%.

Через це двох російських командирів батальйонів було заарештовано і вивезено в невідомому напрямку, можливо, співробітниками ФСБ. Їхня подальша доля невідома.

Українська розвідка зазначила, що це вже не перший випадок, як російська сторона "розв'язує питання" щодо командирів, які з різних причин потрапляють до немилості уряду.

Нагадаємо, що в Україні було ліквідовано командира мотострілецького батальйону Російської Федерації. Майор Руслан Петрухін вирішив воювати, обстоюючи головне російське пропагандистське гасло – денацифікацію. Він вирушив до іншої країни з головним мотивом – вбивати українців, а у результаті – загинув у цій війні сам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під час вторгнення в Україну армія РФ втратила ще одного свого високопоставленого військового – командира 59-го гвардійського танкового полку Олександра Беспалова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини