Головна Новини Суспільство події Не робота, а мрія: в Шотландії шукають людину, яка буде куштувати солодощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Не робота, а мрія: в Шотландії шукають людину, яка буде куштувати солодощі

Необхідно пробувати нові види солодощів, даючи їм свою експертну оцінку

21 жовтня 2020, 20:32 comments1072
Поділіться публікацією:

У Шотландії з'явилася незвичайна вакансія, яка просто ідеально підійде людям, які люблять побалувати себе чимось смачненьким. Компанія, яка займається виробництвом печива, шукає співробітника, який буде тестувати їх продукт. Про це пише видання lux.

Не робота, а мрія: в Шотландії шукають людину, яка буде куштувати солодощі

В Шотландії шукають людину, яка буде пробувати солодощі. Фото: unsplash

Border Biscuits повідомила, що їм терміново потрібна людина, яка готова стати дегустатором їх солодощів. Заробітною платою вони її точно не скривдять, адже вона становить 52 тисячі доларів за рік (що дорівнює майже 1,4 мільйона гривень). В обов'язки працівника буде входити дегустація нових видів десертів і солодощів, яким той потім повинен виставити оцінку.

Відомо, що людина отримає законних 35 днів відпустки і безкоштовну парковку для свого авто. Але вимоги до кандидата все-таки є: він повинен мати тонко налаштовані смакові рецептори і технічні знання з виготовлення якісної випічки.

Директор Border Biscuits Пол Паркінс додав, що ця робота дозволить допомагати створювати смачні солодощі, отримуючи за це непогані гроші.

Нагадаємо, в одному американському містечку заборонили продавати солодощі на касі. Влада вирішила зробити все від себе залежне, щоб люди якомога менше спокушалися на шкідливі продукти. Тому з березня 2021 року в Берклі починає діяти закон, який забороняє продаж солодощів та інших подібних виробів на касі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини