Головна Новини Суспільство події "Не повинна брати участь ніколи": РФ можуть виключити з конкурсу "Міс Всесвіт"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не повинна брати участь ніколи": РФ можуть виключити з конкурсу "Міс Всесвіт"

Російську Федерацію хочуть позбавити права брати участь у міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт"

11 травня 2022, 02:25
Поділіться публікацією:

Представницям Російської Федерації можуть назавжди заборонити брати участь у міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт". Про це на своїй сторінці в Instagram розповіла президент "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

"Не повинна брати участь ніколи": РФ можуть виключити з конкурсу "Міс Всесвіт"

Росію хочуть вигнати з конкурсу Міс Всесвіт (фото з відкритих джерел)

Росію, яка вторглася на українські землі, та почала цинічно руйнувати міста та обстрілювати мирних жителів, почали виключати з багатьох організацій та заходів, зокрема країні-агресору заборонили брати участь у "Євробаченні-2022". Тепер на черзі міжнародний конкурс краси "Міс Всесвіт".

Анна Філімонова зазначила, що їй почало надходити безліч прохань та вимог щодо усунення представниць РФ від участі у заході. І вона про це повідомила керівництво Miss Universe.

"Ми впевнені, що наші партнери з "Міс Всесвіт" ухвалять правильне рішення. Росія не повинна брати участь у цьому конкурсі вже ніколи, тому що це обурить безліч країн, які не хочуть бачити російську представницю поряд із собою", — пояснила Філімонова.

За її словами, президент міжнародного конкурсу краси Пола Шугарт із самого початку війни підтримує нашу країну та цікавиться станом справ.

Нагадаємо, що Всесвітня туристична організація долучилася до бойкоту російських окупантів. Агресора виключили з однієї міжнародної організації. Відповідне рішення було ухвалено на позачерговій сесії Генеральної Асамблеї.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у квітні 2022 року Росію виключили з Ради ООН з прав людини. Більшість Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй (ООН) проголосували за усунення країни-агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини