Головна Новини Суспільство події Не буде ні грошей, ні благополуччя: які рослини не повинні бути у домі
commentss НОВИНИ Всі новини

Не буде ні грошей, ні благополуччя: які рослини не повинні бути у домі

Експерти перерахували кімнатні рослини, які не бажано висаджувати вдома, бо вони залучають негатив

17 травня 2022, 02:35 comments4199
Поділіться публікацією:

Багато жінок люблять тримати в будинку кімнатні рослини, тому що вони створюють сприятливу атмосферу і прикрашають інтер'єр. Але не всі квіти мають однаково корисну енергетику. Експерти назвали рослини, які краще не вирощувати у будинку.

Не буде ні грошей, ні благополуччя: які рослини не повинні бути у домі

Рослини, які не можна висаджувати вдома (фото з відкритих джерел)

Монстера

Попри те, що ця кімнатна рослина досить мальовнича, її енергетика корисна не для всіх. Квітка здатна "живитися" позитивними емоціями. А ще монстера містить токсичний сік, який може спричинити печіння шкіри та подразнення слизових оболонок.

Герань

Ця рослина невибаглива, тому спокійно приживається у будь-якому будинку. І у герані є період цвітіння, який дуже подобається господаркам. Але у людини на квітку може виникнути алергічна реакція, вона проявляється у вигляді нежиті, свербежу та кашлю. Більш того, деякі види герані містять слабкі токсини.

Сансевієрія

Красива кімнатна рослина, яка має приємний аромат. У народі її називають "тещиним язиком". Але згідно з різним переконанням, сансевієрія притягує до будинку погану енергетику, тому її не варто висаджувати. Кажуть, якщо вазон стоятиме в спальні, тоді подружжя матиме розбіжності, можлива навіть зрада; якщо на кухні – дружина буде поганою господинею; у вітальні — на сім'ю чекають фінансові труднощі.

Пальми

Дивлячись на екзотичні пальми, так і хочеться літа, сонця та відпочинку. Але не поспішайте залишати рослину у себе в будинку, особливо якщо вона була кимось подарована. Одне із забобонів говорить, що пальма залучає в будинок нещастя та хвороби. Також може бути причиною сварок, якщо комусь із домочадців пальма не сподобається. Кімнатна рослина має агресивну енергетику і потребує великих просторів. Однак, якщо ви самостійно придбали та виростили пальму, то чекайте на щастя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які популярні рослини не варто залишати у спальні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини