Головна Новини Суспільство події Не 23 грудня: названа дата посилення карантину в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Не 23 грудня: названа дата посилення карантину в Україні

Стало відомо, що карантин в Україні можуть ввести чи не з початку нового року

3 грудня 2020, 12:34 comments2211
Поділіться публікацією:

Карантин в Україні можуть посилити з 2 по 23 січня вже наступного року. Про це 3 грудня повідомляє "РБК-Україна", посилаючись на інформовані джерела.

Не 23 грудня: названа дата посилення карантину в Україні

Фото з відкритих джерел

Так, в Кабінеті міністрів і Офісі президента журналістам підтвердили можливість січневого, а не грудневого сценарію. Однак підкреслюється, що конкретні дати ще не узгоджені. Проте, можливим періодом посилення карантинних заходів був названий саме проміжок 2-23 січня. За словами джерела, січневий сценарій — один з 3-4 робочих варіантів, але ще не є остаточним.

Відзначається, що про тотальний локдаун в Україні не йдеться. Як пояснило джерело, планують посилити карантин, оскільки в січні ділова активність і так різко падає.

Крім того, за словами джерела видання, ідею з посиленням обмежень вже після Нового року нібито підтримує президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, український лікар спрогнозував, скільки хвиль пандемії коронавірусу нас очікує в майбутньому. За прогнозами медика, в наступному році ще не слід чекати повного закінчення коронавірусної епідемії. Україна зараз, за його словами, знаходиться на другій хвилі пандемії коронавірусу, яка вже триває кілька місяців. Лікар сказав, коли коронавірус все-таки припиниться.

Як раніше повідомлялося, уряд і партія влади поки не дають чітких відповідей про те, коли і як будуть вводити локдаун, хоча карантин вихідного дня вже вирішили не продовжувати. Експерти розповіли "Коментарям", які помилки здійснені й чи може локдаун добити не епідемію, а цю владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини