Головна Новини Суспільство події Названо регіони, які до Великодня-2021 можуть вийти з «червоної» зони карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо регіони, які до Великодня-2021 можуть вийти з «червоної» зони карантину

Аналітики KSE повідомили, що з «червоної» зони карантину в Україні можуть вийти сім областей

29 квітня 2021, 13:32
Поділіться публікацією:

У Центрі економіки охорони здоров'я Київської школи економіки (KSE) підрахували, що сім областей можуть покинути "червону" зону карантину до кінця цього тижня. Про це повідомив керівник Центру економіки охорони здоров'я KSE Юрій Ганіченко під час брифінгу сьогодні, 29 квітня.

Названо регіони, які до Великодня-2021 можуть вийти з «червоної» зони карантину

Карантин в Україні. Фото з відкритих джерел

Йдеться про Житомирську область, оскільки там стабілізується епідситуація. Тоді як Запорізькій, Київській і Полтавській областях, за прогнозом аналітиків, повинен прийти в норму коефіцієнт виявлення нових випадків захворювання на коронавірус, що надалі дозволить вийти з "зони небезпеки".

Крім того, серед регіонів, які можуть найближчим часом перейти на інший рівень карантинних обмежень, експерти назвали Миколаївську і Чернігівську області.

Позитивні новини можуть чекати і на жителів Харківської області, на що вказують показники. Однак аналітики підкреслюють: "ситуація залишається критичною". За словами Ганіченка, в регіоні зменшується відсоток зайнятості ліжок з киснем. Але разом з тим всі "ковідні" лікарні, крім двох районних, завантажені під 100%.

А ось немає перспектив для виходу з "червоної" зони карантину, за даними аналітиків, для Хмельницького і Сумського регіонів.

Нагадаємо, в Україну прийде новий штам коронавірусу. Ми дізналися, що про нього відомо, коли з'явиться на території нашої країни і чим небезпечний.

Як повідомляв раніше портал "Коментарі", український лікар-імунолог спрогнозував, як може протікати епідемія коронавірусу в Україні влітку 2021 року. Є кілька сценаріїв розвитку пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини