Головна Новини Суспільство події Названо перші три місця з використання тисячі Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо перші три місця з використання тисячі Зеленського

З'явилися перші статистичні дані щодо використання тисячі за вакцинацію

20 грудня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

З'явилися перші статистичні дані щодо використання тисячі за вакцинацію, яку ініціював президент України Володимир Зеленський, мотивуючи українських громадян вакцинуватися проти коронавірусу. Поки що у найбільшому прибутку від президентської ініціативи вітчизняна кіноіндустрія. Українці найбільше віддають перевагу походам у кінотеатри та купують за "тисячу Зеленського" квитки у кіно. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал міністра культури Олександра Ткаченка.

Названо перші три місця з використання тисячі Зеленського

Тисяча гривень. Фото з відкритих джерел

Міністр представив умовний рейтинг того, як українці використовують гроші, які одержують за вакцинацію. На першому місці розмістилися походи до кінотеатрів. На другому місці – книгарні. Тут варто відзначити, що українці віддають перевагу покупці книг ненабагато менше, ніж перегляду кіно. На третьому місці – театральні продюсерські агенції.

Олександр Ткаченко зазначив, що поки що ті результати щодо підтримки держави сфери культури через виділення коштів для громадян за вакцинацію його особисто вражають. Міністр зазначив, що така допомога є дуже важливою з огляду на те, як непросто сірці культури доводиться за часів пандемії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українців попередили про шахрайську схему. Шахраї використовую "тисячу Зеленського" як новий спосіб виманити у довірливих громадян їх кошти. Українці стали отримувати повідомлення та телефонні дзвінки від шахраїв про нарахування виплат за щеплення від коронавірусу, а натомість шахраї просять вказувати свої номери карток та три цифри на їхньому обороті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини