Головна Новини Суспільство події Названо найнебезпечніший день тижня для водіїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найнебезпечніший день тижня для водіїв

У цей день тижня відбувається найбільше ДТП

18 грудня 2020, 15:40
Поділіться публікацією:

В патрульної поліції України назвали день тижня, в якій трапляється найбільше дорожньо-транспортних пригод. За 11 місяців поточного року в цей день відбулося 27,4 автомобільних аварій.

Названо найнебезпечніший день тижня для водіїв

в який день трапляється найбільше ДТП / фото: iStock

Згідно зі статистикою  Моторного (транспортного) страхового бюро України, найнебезпечнішим днем для водіїв і пішоходів є п'ятниця. Можливо, через те, що в цей день люди більше думають про майбутні вихідні, будують плани та менше стежать за дорогою. Наприклад, минулого року в цей день на дорогах України сталося 23 863 ДТП, а в цьому році — 24 749. Так що будьте сьогодні за кермом дуже уважними!

Другим "небезпечним" днем є вівторок, у 2020 році в цей день було зафіксовано 22 432 аварії. А от найменше дорожніх "пригод" відбувається у вівторок, в поточного року в цей день було зареєстровано 16 354 аварії, а у 2019 році — 15 710.

Названо найнебезпечніший день тижня для водіїв - фото 2

Слід також враховувати погодні умови. Не забувайте, що сьогодні, 18 грудня, на території України хмарно з проясненнями, місцями опади, ожеледиця і періодичні тумани з погіршенням видимості до 200-500 метрів.

Нагадаємо, в жовтні в центрі столиці України сталося смертельне дорожньо-транспортна пригода. Водій позашляховика не впорався з керуванням і на повній швидкості в'їхав у натовп, двоє людей загинули. Пізніше з'ясувалося, що за кермом транспортного засобу перебував колишній чиновник.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в кінці листопада страшна дорожньо-транспортна пригода сталася на Закарпатті. В результаті зіткнення фури та легковика загинуло п'ятеро осіб, серед яких одна дитина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини