Головна Новини Суспільство події Названо найбезпечнішу авіакомпанію у світі: рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найбезпечнішу авіакомпанію у світі: рейтинг

Фахівці провели аналіз індексу ризику 25 авіаперевізників

4 січня 2022, 16:13
Поділіться публікацією:

Експерти Центру оцінки даних про катастрофи Jet Airliner (JACDEC) представили рейтинг найбезпечніших авіаперевізників у 2021 році. Так, три роки поспіль на першій позиції знаходиться Emirates Airlines. Про це пише ТСН, посилаючись на dpa-international.

Названо найбезпечнішу авіакомпанію у світі: рейтинг

Названо найбезпечнішу авіакомпанію у світі: рейтинг - фото з відкритих джерел

Зазначається, щоб визначити найбезпечнішу авіакомпанію, фахівці провели аналіз індексу ризику 25 авіаперевізників. За результатами визначилася п'ятірка найбезпечніших:

- Emirates Airlines – 95,05%;

— KLM – 93,31%;

— JetBlue – 91,61%;

— Delta – 91,55%;

— EasyJet – 91,28%.

Також відомо, що експерти оприлюднили регіональні рейтинги. Згідно з одним із них найбезпечнішою авіакомпанією Європи визнали KLM. Індекс ризику перевізника становив 93,31%.

Нагадаємо, що в Україні мають намір створити власну державну авіакомпанію Ukrainian National Airlines. Наша держава збирається брати у лізинг французькі літаки Airbus. Що про ініціативу думають профільні експерти, читайте у матеріалі інтернет-видання "Коментарі". Зокрема політолог, політичний консультант Володимир Фесенко впевнений, що ініціатива дасть позитивний ефект. Насамперед – у посиленні конкуренції та демонополізації на ринку пасажирських авіаперевезень.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Вплив пандемії коронавірусу на подорожі: світові авіаперевізники зупинили понад 2000 рейсів. Компанії United Airlines і Delta Air Lines заявили, що кожна з них скасувала десятки рейсів напередодні Різдва, оскільки коронавірусний варіант Omicron, що стрімко розповсюджується світом, вплинув на їхніх працівників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини