Головна Новини Суспільство події Названо дату, коли в Україні скасують призов на термінову службу
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо дату, коли в Україні скасують призов на термінову службу

В Україні можуть скасувати призов на термінову службу

1 лютого 2022, 15:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський   підписав указ про зміцнення обороноздатності держави Указ під номером 36/2022 опубліковано на офіційному сайті українського глави держави сьогодні, 1 лютого.

Названо дату, коли в Україні скасують призов на термінову службу

Сухопутні війська - Facebook ВСУ

Володимир Зеленський доручає Кабінету Міністрів України забезпечити підготовку та внести на розгляд до Верховної Ради законопроект щодо "запровадження моделі інтенсивної системи військової підготовки як можливої альтернативної форми проходження термінової служби та припинення призову громадян України на термінову військову службу з 1 січня 2024 року".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Кулеба розкрив усі подробиці появи альянсу Україна-Польща-Великобританія. Глава МЗС України підтвердив створення альянсу та розкрив чотири важливі факти, про які мало хто знає. Перший факт полягає в тому, що саме українська сторона була ініціатором початку такої тристоронньої співпраці з Варшавою та Лондоном. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що з одного боку — Захід, з іншого — РФ: що робити Києву з "Мінском", коли підтискають з усіх боків. Експерти назвали найкращі варіанти, як надійти Україні з Мінськими угодами, які схожі на пастку для країни. На думку політолога, українське суспільство (особливо активна його частина) навряд чи лояльно сприйме реалізацію кремлівського проєкту Мінських угод. 

Читайте також про те, що буде з курсом гривні після рекордного послаблення. Аналітики дали власний прогноз. Зазначається, що цього тижня на курс гривні впливатимуть зовнішні інформаційні потоки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини