Головна Новини Суспільство події Названий ТОП регіонів України з найчистішим повітрям
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий ТОП регіонів України з найчистішим повітрям

В Укргідрометцентрі розповіли, як змінюється інтенсивність забруднення повітря у промислових містах України

6 серпня 2020, 04:45 comments1947
Поділіться публікацією:

Інтенсивність забруднення повітря у промислових містах України зростає, заявили в Українському гідрометеорологічному центрі. Однак низка регіонів залишається із чистим повітрям. Про це передає УНН із посиланням на директора Укргідрометцентру Миколу Кульбіду.

Названий ТОП регіонів України з найчистішим повітрям

Так, найбільш забруднені міста в нашій країні — промислові Маріуполь, Кривий Ріг та Дніпро. Як розповів Кульбіда, рівень забрудненості там змінюється щодня.

"Повторюваність днів з високим забрудненим повітря у великих промислових містах зростає, тому що температура повітря підвищується, а синоптичні процеси не дозволяють швидко розсіювати ці всі забруднення", — сказав глава Укргідрометцентру.

Поряд з цим, наша країна ще має чимало регіонів із чистим повітрям. Звичайно, це ті області, де немає промислових об’єктів. Серед таких Кульбіда назвав Сумщину, Чернігівщину, Житомирщину, Рівненщину, Волинь та Закарпаття.

Як раніше повідомлялося, названі найбільш забруднені міста України. Опублікований ТОП підприємств, які "скорочують" життя українцям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини