Головна Новини Суспільство події Названі найбезпечніші авіакомпанії: хто в лідерах
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найбезпечніші авіакомпанії: хто в лідерах

Ці компанії виявилася найбезпечнішими за 2020 рік

6 січня 2021, 21:15 comments1020
Поділіться публікацією:

Відомий сервіс AirlineRatings, на якому зібрані дані про міжнародні та регіональні авіакомпанії, опублікував список найбезпечніших авіаперевізників за 2020 рік.

Названі найбезпечніші авіакомпанії: хто в лідерах

найбезпечніші авіакомпанії /фото: 1zoom

Лідерами рейтингу стала австралійська компанія Qantas, що має прізвисько "Літаючий Кенгуру". Компанія тримає титул "найбезпечнішої", оскільки жоден її реактивний літак не потрапляв в авіакатастрофи. Вона вже вдруге лідирує в цьому рейтингу.

На другому місці авіакомпанія Катару — Qatar Airways, яка виконує рейси по 160 пунктів призначення, з яких всі є міжнародними. Трійку лідерів замкнув Air New Zealand — найбільший авіаперевізник Нової Зеландії.

Далі в списку йде Singapore Airlines — національна авіакомпанія Сінгапуру. У 2018 році вона завоювала перше місце в категоріях: "Кращий перший клас", "Авіакомпанія Best First Class Seat" і "Краща авіакомпанія в Азії". Четверте місце в рейтингу дісталося Emirates — одній з найбільших світових авіакомпаній, які базуються в Дубаї (ОАЕ). І на п'ятому місці опинилася EVA Air — тайванська міжнародна авіакомпанія, яка надає пасажирські та вантажні авіаперевезення більш ніж в 60 напрямках Азії, Австралії, Європи та Північної Америки.

З повним списком безпечних авіакомпаній можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що сервіс AirlineRatings стежить за 385 авіаперевізниками з усього світу і враховує до уваги такі фактори, як кількість авіакатастроф і серйозних інцидентів, вік літаків, фінансове становище авіакомпанії, навчання пілотів і культуру поведінки на борту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що авіакомпанії вводять "цифровий документ здоров'я" для туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини