Головна Новини Суспільство події Найвищий пес у світі: як виглядає собака-велетень
commentss НОВИНИ Всі новини

Найвищий пес у світі: як виглядає собака-велетень

Гігант з Айови: новий рекорд Книги рекордів Гіннеса встановлено німецьким догом

14 червня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

У місті Вест-Де-Мойн, штат Айова, США, живе собака, який не просто змінив життя своєї родини, а й увійшов в історію світових рекордів. Німецький дог на ім'я Кевін, чия висота від лап до холки складає вражаючі 0,97 метра, був визнаний Книгою рекордів Гіннеса як найвищий собака у світі, побивши попередній рекорд, що належав його покійному побратиму Зевсу.

Найвищий пес у світі: як виглядає собака-велетень

Названо найвищого собаку на планеті

Кевін проживає з сім'єю Вульфів, до складу якої входять Трейсі та Роджер, а також їхні діти Александер і Ава. Це багатошумна родина, яка також є домівкою для інших тварин, включаючи три інших собаки, чотири коти, курей, коз, і навіть коней, але Кевін безумовно вирізняється серед усіх.

Найвищий пес у світі: як виглядає собака-велетень  - фото 2

"Кевін – втілення лагідного велетня. Насправді, він боїться більшості речей. Він боїться пилососа. Він не підпускає його до себе ближче, ніж на 2 метри! Він буде стрибати і бігти, щоб втекти від нього. Кевін так злякався, коли Александер взяв його з собою на перший тренінг в молодіжну організацію 4-H, що буквально наклав купу просто посеред заняття. Але тепер йому подобається туди ходити”, -розповідає Трейсі, яка працює у ветеринарії.

У своєму домашньому житті Кевін насолоджується спокійним життям, витрачаючи багато часу на дивані, де любить дрімати. Він також має особливе місце у сімейному дворі, де він може бігати і гратися на свіжому повітрі. Його денний раціон складається з 6 до 10 чашок якісної їжі, що допомагає йому підтримувати здоров'я і вагу.

Найвищий пес у світі: як виглядає собака-велетень  - фото 3

"Офіційне визнання Кевіна найвищою собакою у світі дуже хвилювальне для нашої родини. Це кумедно, тому що коли він був цуценям, ми постійно думали: "Він все росте і росте"”, — розповіла жінка.

Нагадаємо, що за результатами останніх досліджень, опублікованих порталом The Scotsman, кінологи склали список із десяти найрозумніших порід, які не тільки вражають своїми здібностями до навчання, а й можуть стати справжніми помічниками у різних сферах життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини