Головна Новини Суспільство події Найвідоміший кіт світу приїхав в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Найвідоміший кіт світу приїхав в Україну

Найвідоміший кіт України Степан після року війни повернувся до України. До свого рідного міста Харків він приїхав з подругою з Ніцци.

27 березня 2023, 15:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кіт Степан набув шаленої популярності в соціальних мережах, де на його сторінку підписано понад 1,3 млн осіб. Тепер він разом зі своєю господаркою повернулися у свої рідне місто Харків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Суспільне".

Найвідоміший кіт світу приїхав в Україну

Кіт Степан. Фото з відкритих джерел

Свою популярність кіт Степан здобув у часи коронавірусної пандемії. У 2021 році про кота написала американська співачка Брітні Спірс. Публікація швидко назбирала понад мільйон вподобань та тисячі коментарів. Далі фотографії з котом репостили і інші відомі актори, зокрема Діане Крюгер та модель Хейлі Бібер.

На початку повномасштабного вторгнення Росії нові фото з котом Степаном довго не з’являлись у його профілі. Виявилось, що Анна, власниця кота, виїхала з Харкова до Львова, а через деякий час вони знайшли прихисток у Франції. Використовуючи популярність за допомогою кота Степана змогли зібрати понад 10 тис. доларів для підтримки притулків, що постраждали від війни в Україні.

Тепер же Анна повідомила, що після року війни вони змогли повернутись у Харків, а кіт Степан щасливий бути вдома.

"Степан буквально стрибав від радості, коли опинився вдома. Відпочиває та спить на своїх улюблених місцях", — каже Анна.

Окрім того, за час перебування за кордоном у кота Степана з’явилась дівчина – Стефанія, яку господарі знайшли у французькому місті Ніцца. Також кіт Степан отримав престижну нагороду як один з найпопулярніших тварин-блогерів World Influencers and Bloggers Awards у 2022 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник Міноборони показав свого кота Хаймарса.

Також "Коментарі" писали, що Українці зібрали майже 60 млн завдяки проєкту "Міць. Українська кам’яна".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини