Головна Новини Суспільство події Наймолодша мама у світі: Їй було лише п’ять років, коли вона народила
commentss НОВИНИ Всі новини

Наймолодша мама у світі: Їй було лише п’ять років, коли вона народила

Перуанка народила у віці п’яти років ставши наймолодшою мамою у світі. Також однією з наймолодших мам виявилась мешканка України.

10 березня 2023, 19:50 comments7790
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ліна Медіна — перуанка, яка стала наймолодшою ​​мамою в історії медицини. Ліні було всього п’ять років, коли вона народила першу дитину.

Наймолодша мама у світі: Їй було лише п’ять років, коли вона народила

Ліна Медіна - наймолодша мама у світі

Ліна Медіна народилася 23 вересня 1933 року в містечку Тікрапо, Перу. Дівчина була одна з дев’яти дітей у сім’ї. Коли Ліні було п’ять з половиною років, батьки помітили тривожні симптоми – у дівчинки збільшився живіт. Місцевий шаман припустив, що у Ліни пухлина, тому порадив звернутись до лікаря. Після детального аналізу виявилось, що п’ятирічна Ліна Медіна була на сьомому місяці вагітності. Таким чином з’ясувалось, що дівчина завагітніла у віці чотирьох років і десяти місяців.

Як таке стало можливим? Окрім жахливого соціального чинника – зґвалтування дитини, лікарі пояснюють, що у Ліна Медіна швидше за все, мала передчасний статевий розвиток. Коли ознаки статеві ознаки проявляються раніше ніж зазвичай. У травні 1939 року Ліна Медіна народила здорового сина вагою 2,7 кг. Пологи пройшли за допомогою кесаревого розтину, а народжений малюк отримав ім’я Херерадо, на честь лікаря, який поставив правильний діагноз.

Випадок з п’ятирічною матір’ю набув широкого розголосу та припущень хто став батьком дитини. Підозрювали батька, братів і дядька дівчини, проте правда так і не розкрилась.

Ліна Медіна стала наймолодшою мамою у віці п’яти років, проте, на жаль, це не єдиний випадок ранньої вагітності. У 1934 році у Харкові пройшли пологи Єлизавета Пантуєвої. На момент пологів дівчині було шість років. Виявилося, що дівчину зґвалтував її 69-річний дідусь. Доля Єлизавети невідома, адже її сім’я поїхала на Далекий Схід.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що суд Фінляндії зобов’язав страхову виплатити 2 млн євро жінці, яка впала під час ожеледиці.

Також "Коментарі" писали, що колишній футболіст став популярною зіркою фільмів для дорослих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини