Головна Новини Суспільство події Найближчим часом дівчаток народжувати все менше: шокуюче дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Найближчим часом дівчаток народжувати все менше: шокуюче дослідження

4 серпня 2021, 02:52
Поділіться публікацією:

У наступні десятиліття у світі буде народжуватися на 4,7 мільйона дівчаток. Це буде пов'язано з практикою абортів за статевою ознакою і культурою окремих країн, в яких віддають перевагу синам.

Найближчим часом дівчаток народжувати все менше: шокуюче дослідження

Діти (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє інформаційне агентство France 24 з посиланням на медичний журнал BMJ. Висновки вчених базуються на аналізі даних про 3 мільярди народжень за останні півстоліття. За прогнозами авторів дослідження, диспропорція новонароджених хлопчиків і дівчаток досягне 22 мільйонів до 2100 року. Через зміни демографічної ситуації з'явиться багато самотніх молодих чоловіків. У перспективі це може призвести до зростання насильства і скорочення числа шлюбів.

"Менша кількість жінок в популяції може привести до підвищеного рівня антигромадської поведінки і насильства. Що в підсумку може вплинути на довгострокову стабільність і соціальний сталий розвиток", — вважають вчені.

В світів батьки все частіше віддають перевагу народженню хлопчиків / Фото Unsplash Дослідники вивчили 12 країн, в яких з 1970 року росла диспропорція чоловіків і жінок, а також 17 країн, де це вплинули соціальні або культурні чинники. В основному це держави Південно-Східної Європи, Південної та Східної Азії.

Нагадаємо, що не деякі діти не переживають з приводу навчання, іспитів і не хвилюються за власне майбутнє, адже знають, що на їхньому рахунку вже зберігається багатомільйонні статки. Хто вони, найбагатші діти світу.

Так, 7-річний спадкоємець Вільяма і Кетрін Кембриджських, за офіційними даними, має на своєму рахунку мільярд доларів. І він третім, після батька і дядька, в черзі на британський трон.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини