Головна Новини Суспільство події Найближчі дні будуть вирішальними: Веніславський розповів про плани РФ до 9 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Найближчі дні будуть вирішальними: Веніславський розповів про плани РФ до 9 травня

Наступальні операції російських військ зі стратегічних перетворилися на напівтактичні, бо жодного стратегічного успіху ворог не має

1 травня 2022, 15:25 comments2612
Поділіться публікацією:

Незважаючи на спроби вести масований наступ одразу за декількома напрямками стратегічного успіху, російська армія не має, є лише невеликі тактичні просування на кілька кілометрів уперед. При цьому в Кремлі не скасовували завдання – до 9 травня продемонструвати хоч якісь успіхи. Тому зараз окупанти намагаються вийти на кордони Херсонської області, просунутися у бік Миколаєва, Кривого Рогу та на Донбасі. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив нардеп, член комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський.

Найближчі дні будуть вирішальними: Веніславський розповів про плани РФ до 9 травня

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Нардеп зазначив, що облаштовуючи фортифікаційні зміцнення ворог переслідує головну мету – спробувати максимально довго закріпитися на раніше зайнятих територіях. Це насамперед стосується окупованого Херсона та частини Запорізької області. Але це не врятує агресора, тому що ЗСУ відомі плани супротивника і українська армія знає, як діяти у цій ситуації.

Федір Веніславський зазначає, що деякі досягнення на сході, частково на півдні – це все, що може продемонструвати російській публіці зараз Путін. Після того, як російська армія не впоралася з опором ЗСУ та українського народу, залишивши Житомирську, Київську, Сумську та Чернігівську області, після того, як ЗСУ звільняють Харківську область, Путіну нічого не залишається, окрім як давати команду йти вперед на півдні та сході.

Нардеп упевнений, що найближчими днями будуть багато в чому визначальними і можуть безпосередньо вплинути на результат війни. Адже незважаючи на деякі поступи вперед – ворог не отримує жодних стратегічних перемог і це добре розуміють у Москві.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українській розвідці стало відомо про те, що РФ готує новий плацдарм агресії проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини