Головна Новини Суспільство події Найбільший порносайт світу Pornhub видалив більше половини контенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший порносайт світу Pornhub видалив більше половини контенту

Вилучено понад 60 відсотків контенту "для дорослих"

14 грудня 2020, 18:58
Поділіться публікацією:

Після того як Mastercard і Visa обмежили використання своїх карт на порно-ресурсі Pornhub, адміністрація сайту "почистила" контент, видаливши відеозаписи, що не належати партнерам сайту або учасникам модельної програми. Відомо, що були вилучені кілька мільйонів записів.

Найбільший порносайт світу Pornhub видалив більше половини контенту

Адміністрація ресурсу заявила, що після скандалу, який вибухнув після публікації матеріалу New-York Times про те, що на платформі демонструються відео з фактами сексуальної експлуатації неповнолітніх, а також картини зґвалтування, в рамках зміни політики роботи сайту також обмежені "заливки" на сайт відео з невідомих джерел.

До того ж Pornhub заявив, що відео будуть видалені до початку їх перевірки, яку планують почати вже в новому 2021 році.

Відомо, що зараз видалено шістдесят відсотків всього контенту сайту.

Нагадаємо, до введення цих обмежень, з моменту відкриття порносайту Pornhub у 2007 році будь-який користувач міг "заливати" будь-яке відео.

Раніше "Коментарі" писали про те, що PornHub вносить зміни у власній політиці конфіденційності. Серед найважливіших нововведень — можливість завантажувати новий контент тільки перевіреним користувачам і відмова від скачування наявних кліпів для всіх користувачів. Можливість додавати відео відтепер є тільки у партнерів PornHub і осіб, які співпрацюють в рамках особливої Модельного програми.

Крім того, порталу стало відомо, що Pornhub підготував для користувачів невеличкий подарунок — міні-альбом різдвяних композицій. Треки можна послухати на музичному стрімінговом сервісі Spotify, який заробив в Україні влітку 2020 року, а також на Apple Music.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини