Головна Новини Суспільство події Найбільший хлопчик у світі: в Росії помер хлопець, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший хлопчик у світі: в Росії помер хлопець, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Джамбулат був першим сумоїстом Кабардино-Балкарії

29 грудня 2020, 10:10
Поділіться публікацією:

На 21 році життя перестало битися серце російського сумоїста Джамбулата Хатохова, який зумів потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Про трагедію в соціальній мережі повідомив тренер юніорської збірної Росії по мас-рестлінгу Бета Губжев.

Найбільший хлопчик у світі: в Росії помер хлопець, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса

ФОТО: З відкритих джерел

Причина смерті хлопця на цей момент залишається невідомою. Однак повідомляється, що у нього були проблеми з нирками. У мережі шанувальники спортсмена припускають, що він помер через свою вагу.

Джамбулат потрапив в Книгу рекордів Гіннеса ще 17 років тому, у 2003-му, як найбільший хлопчик у світі. Коли йому було всього 2 роки його вага вже становила 34 кг, в 9 років — 147 кг. Медики з упевненістю говорили, що його скелет більше відповідав би підлітку 15-річному підлітку.

Коли Хатохову виповнилося 17, його вага досягла 230 кг. У тому ж віці хлопець задумався про те, що привести себе в форму і почати худнути. Способом для цього він вибрав тренування. Завдяки їм Джамбулат зміг зменшити свою вагу до 176 кг. Тренер допомагав хлопцеві домогтися бажаного результату, і буквально стежив за кожним з його прийомів їжі.

Сьогодні сторінка Джамбулата в Instagram буквально завалена коментарями людей, які досі не можуть повірити в його смерть. Колеги хлопця висловили рідним і близьким Хатохова свої співчуття.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що помер один з найвідоміших мультиплікаторів сучасності, який працював над такими мультсеріалами як "Губка Боб" та "Гей, Арнольд!", а також про те, що в крові померлого творця "Ігри престолів" був виявлена отрута.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини